Ο κ. Σμπαρούνης κατάγεται από το Ευπάλιο Φωκίδας, γεννήθηκε το 1984 στα Ιωάννινα, και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 2008. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στον Έβρο και τα Μέγαρα (2009 – 2010), και εν συνεχεία τη θητεία υπαίθρου του στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια, ως αγροτικός ιατρός στο Νομό Φθιώτιδας (Περιφερειακό Ιατρείο Λιανοκλαδίου, 2010 – 2011), πραγματοποιώντας εφημερίες στο ΓΝ Λαμίας και το ΚΥ Μακρακώμης.

Από το 2012 ως το 2018 ασκήθηκε ως ειδικευόμενος χειρουργός στην Α’ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική της Ιατρικής Σχολής Αθηνών στο ΓΝΑ «Ιπποκράτειο», εκπαιδευόμενος, μεταξύ άλλων, στην παρακολούθηση βαρέων και απαιτητικών περιστατικών με μηχανική υποστήριξη ζωής σε χώρο Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Έχει μετεκπαιδευτεί στη Χειρουργική Ογκολογία στο ΓΝΑ «Ιπποκράτειο» και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, και στην Προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στην Μονάδα Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής του ΓΝΑ «Ιπποκρατείου». Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ογκολογικών και μη επεμβάσεων, τόσο ανοικτών όσο και λαπαροσκοπικών.

Από το 2019 ως και σήμερα είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Α’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής του ΓΝΑ «Ιπποκρατείου», συμμετέχοντας ενεργά στη διαμόρφωση του προγράμματος σπουδών για το ΠΜΣ Προηγμένης Λαπαροενδοσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής Πεπτικού και Βαριατρικής «Νέες Τεχνολογίες Χειρουργικής Πεπτικού – Ελάχιστα Επεμβατικές Τεχνικές – Βαριατρική Χειρουργική», καθώς και στην καθημερινή εκπαίδευση των φοιτητών του στις προηγμένες λαπαροσκοπικές και ρομποτικές τεχνικές. Συμμετέχει τακτικά ως μέλος αλλά και ως προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδρια και ημερίδες τόσο της Ελλάδος, όσο και του εξωτερικού, ενώ έχει πλούσιο ακαδημαϊκό έργο, με συμμετοχή σε τουλάχιστον πέντε πολυσυγγραφικά συγγράμματα χειρουργικής και σε πλήθος δημοσιεύσεων σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά της ημεδαπής, αλλά και διεθνή. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2013, με εξειδίκευση στην εξόρυξη βιοϊατρικών δεδομένων και την ανάπτυξη εφαρμογών.
Από το 2018 ως και σήμερα ο κ. Σμπαρούνης υπηρετεί ως Χειρουργός Επιμελητής στην Προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Metropolitan General στο Χολαργό, με ιδιαίτερο αντικείμενο ενδιαφέροντος τη χειρουργική των κηλών κοιλιακού τοιχώματος. Από το καλοκαίρι του 2022, ο χειρουργός πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην πόλη της Ναυπάκτου, τιμώντας έτσι τον τόπο καταγωγής του και την ιατρική παράδοση της οικογενείας του, και φέρνοντας την τελευταία λέξη της χειρουργικής γνώσης και τεχνικής στη γενέτειρά του.

Στόχος του είναι να συνεχίσει να βελτιώνεται, ώστε να μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες στους ασθενείς που τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον κ. Σμπαρούνη με τους εξής τρόπους: